Åbningstider efter aftale med bestyrelsen.

Generalforsamling 2020

Dagsorden i følge vedtægterne.

22. september 2020
kl. 19:00
på loftværket

Billedskole på Loftværket

Som noget nyt, tilbyder Loftværket nu en billedskole, for de kreative unge mennesker, der er i lokalområdet. Loftværket udgør en unik ramme og et godt miljø for alle børn og unge der holder af at arbejde med billedudtryk. Billedskolen tilbyder i første omgang fritidsundervisning for interesserede elever i alderen 7. klasse til 3.G. Der undervises i tegning, maleri, collager, mixed media og andre billedskabende udtryk. Her kan børn og unge bruge deres fantasi og skabertrang, ligesom de får mulighed for fordybelse, koncentration, eksperimenter og leg, i et uforpligtende rum.
Læs mere  og download programmet her!

Generalforsamling 2018

Du kan læse referatet her.

Bliv medlem!

Hvis du gerne vil være medlem af Loftværket og dermed støtte op om vores arbejde, har du naturligvis mulighed for dette. Det koster kr. 50,- som privat person og kr. 150,- som forening.

Reg: 2520 konto nr: 6281910807

Mobilepay 51224430 (skriv dit navn og din email)

Medlemskabet gælder fra generalforsamling til generalforsamling.

Åben kontor

Efter aftale med bestyrelsen.

Du kan sidde på loftværket og arbejde, og være en del af et kontorfællesskab, som er helt uforpligtende og 100% tilpasser sig dine behov for at arbejde ude. På Loftværket har vi net og koden har vi skrevet deroppe, så du nemt kommer på.

Hvis du ønsker at benytte dig af dette, skal du blot sende os en mail loftvaerket@gmail.com eller finde os på facebook. Så sender vi dig en forklaring, på adgangsforholdene.

VVV – Vi Vender Vinyl

 

og beriger hinanden med alverdens musik. En meget hyggelig aktivitet, hvor vi kommer med LP´erne under armen og hver især, får lov til at dele vores passion for musikken. Alle stilarter er velkomne og også historierne, der hører til.

Strik med snak og drik

 

altså the eller kaffe...! Følg os på vores hjemmeside eller facebook, og se, hvornår på ugen det afholdes. Det er frivilligt, og du kan få masser af sparring og idéer og ikke mindst hjælp til de udfordrende opskrifter.

ARKIV

Kreativt værksted for børn

 

Her kan børn komme i følgeskab med forældre og have et par

hyggelige timer, hvor vi fx laver perleplader mm.

 

Følg med på facebook og vores hjemmeside vedr. dato for afholdelse af arrangementer.

Øvrige Aktiviteter

Ud over de faste aktiviteter, har vi en masse i støbeskeen, som vi håber, DU vil være med til at få startet op. Vi vil gerne lave noget Vidensdeling om haver. Vi vil gerne lave en gruppe, med ledige, der har brug for et skub og et netværk, det kunne være Ledige med drive. Vi drømmer om at arbejde med samtalesaloner. Vi har en masse nye naboer vi kan lave aktiviteter med. Egnshistorisk forening kunne dele ud af deres viden og flotte billeder.

-og så vil vi så gerne have rigtigt godt gang i et skole- samarbejde med byens skole, så eleverne kommer ud af deres vante lokaler, og besøger Loftværket og får skabt et Teenagehjørne, hvor der er plads til snakke, hygge og tryghed.

 

Har du spørgsmål, kan du sende en mail til loftvaerket@gmail.com eller finde vores gruppe “Loftværket Glumsø” på facebook 

 

Ingen gratis advokathjælp i de næste måneder

 

Vores hus-advokat, Lone, har meddelt, at hun desværre ikke kan være til stede til gratis advokatbistand i de kommende måneder, MEN.. skulle man have brug for bistand fra Lone alligevel, så kan vi tilbyde at formidle kontakten, hvis man skriver en mail til vores postkasse loftvaerket@gmail.com med navn og telefon, så sender vi videre til Lone.

 

DIY

Do it yourself tager 6 omgange igen til efteråret.

Kom op på loftværket og mød andre mennesker, der også deler passionen for at fremstille med egne hænder. Vær kreativ sammen med andre. Det er for både børn og voksne.

DIY er for nybegyndere, lettere øvede og dem der har styr på det og der vil være en lærer tilstede hver gang, som står for undervisningen.

 

Der vil være 6 forskellige temaer:

Lær at lave trykskabeloner og stempler – Vi laver små fine kunstværker - Ophæng/uro i papir

Julepynt i ler - Fold din egen julepynt - Juletræer i papir

Prisen er kr. 20,- pr gang, som betales på aftenen.

 

Dato: 4. oktober, 11. oktober, 25. oktober, 1. november, 8. november, 15. november

Tøj Byttemarkedet

Lørdag d. 9. september 2017 fra kl. 10:00 - 13:00.

På tøj byttemarked kan du give tøj, som du ikke længere bruger, og til gengæld kan du få "nyt" tøj andre ikke længere vil have. Det vil sige, du bytter tøj til dig selv og dine nærmeste og ikke til videresalg.

 

- Kun voksentøj, mænd og kvinder

- Sko og tasker

- Bøger og blade

 

T-Shirt tryk på KOKS i Glumsø

Loftværket havde naturligvis også åbent til KOKS lørdag d. 26. august

Fra kl. 11:00 - 14:00 var det muligt, at trykke på T-shirt. Du laver selv en skabelon og efterfølgende hjælper vi dig med, at trykke, så du får en flot T-shirt med hjem.

Prisen er kr. 30,- for børn og kr. 50,- for voksne.

Du kan også medbringe din egen T-shirt, og så koster det kun kr. 10,- for materialer.

 

Døren er åben på hverdage fra kl. kl.9.00- 20.00
i weekenden fra 10.00 - 18.00

Efter kl. 20.00 vil det kun være åben for aftalte aktiviteter

 

 

Fotomandag fortsætter ikke

Adam Grønne holdt fotomandag i en periode. Der bliver talt fotos, komposition, lys, kamera, redigering og meget andet.

Tak for en god generalforsamling!

Foreningen Loftværket har afholdt generalforsamling den 21.marts. Der kommer referat senere.
Vi har oprettet en begivenhed på facebook her.


Dagsorden

1. Valg af dirigent

2. Valg af referent

3. Valg af stemmetællere

4. Bestyrelsens beretning fremlægges

5. Revideret regnskab fremlægges og godkendes

6. Behandling af indkomne forslag

7. Fastsættelse af næste års kontingent

8. Valg af bestyrelsesmedlemmer

9. Valg af bestyrelsessuppleant

10. Valg af revisor

11. Eventuelt

Efter generalforsamlingen vil vi vise rundt på vores hjemmeside og

facebookprofil. Tale om mulighederne for Loftværkets fremtid

 

Artikel i Glumsø-avis

En artikel om Loftværkets udfordringer og aktiviteter i Glumsø-avisen.
Her er linket – det er på side 2. Eller kør med cursoren over billedet til at forstørre.

Spørgsmål til styregruppen

Samer-armbånd

Lørdag d. 29. oktober fra kl. 10-14 var Skrædder Lisbeth Bruun Rasmussen i loftværket til at guide os i fremstilling af Samer-armbånd!

 

Samer-armbånd, er oprindeligt designet og håndflettet af de traditionsrige nomadefolk, samerne. Denne lørdag bringes de up to date ved indfletning af en fræk tintråd i det bløde og lækre skind. Et unikt håndværk kan læres på 3-4 timer med en god underviser!

Tegnetræning

Vi havde et styk tid et  tegnetrænings-hold, for alle som gerne vil øve sig til at tegne, med Ingrid Lill (illustrator og billedkunstner)

Kunsten at sy

 

Lisbeth Bruun Rasmussen er skrædder og har sin egen virksomhed i Glumsø. Hun besøgte Loftværket søndag d. 21 kl. 15 hvor der bliver lejlighed til at lytte og spørge ind til hendes professionelle håndværk - måske også tips og triks! Arrangementet er gratis, og vi opfordrer til medlemskab af foreningen formedes 50 kr. årligt samt et bidrag til kaffekassen